Working Capital Short Term Loads Small Business Loans best business loans Merchant Cash Advances SBA Loans Equipment Financing Long Term Loans Big Lines of Creditbusiness loans

Uvjeti koriŠtenja

Korištenje internetskih stranica regulirano je sljedećim uvjetima:

Autorsko pravo

Autorska prava na sadržaj i publikacije na ovim stranicama u vlasništvu su odvjetničkog društva OSTOVIĆ,RAKUŠIĆ&SLOVAČEK d.o.o..

Dozvoljeno je preuzimanje i privremeno pohranjivanje jedne ili više stranica za potrebe pregleda.
Svako drugo skladištenje, kopiranje, prijenos, distribucija sadržaja ili publikacija na ovim stranicama zabranjeno je bez prethodne suglasnosti OSTOVIĆ,RAKUŠIĆ&SLOVAČEK d.o.o.

Podaci

Podaci koji se nalaze na ovim web stranicama služe isključivo u svrhu informiranja. Strogo je zabranjen neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje ili zanemarivanje sigurnosnih postavki i korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni.

Međutim, zbog prirode medija, te rizika od upada i prekida, isključena je bilo koja/svaka odgovornost koja može nastati iz korištenja ili oslanjanja na informacije ili linkove sadržane na web stranici.

Prilikom uređivanja stranica trudimo se da svi podaci budu potpuni i točni, ali moguće je da se zbog rokova unosa pojave pogreške. Zbog toga još jednom naglašavamo da s u svi podaci na ovim stranicama isključivo informativnog značaja.

Publikacije

Publikacije dostupne na ovim stranicama daju samo opće informacije. One ne predstavljaju pravni savjet. Ukoliko Vam treba takav savjet, molimo Vas da stupite u kontakt s našim odvjetnicima koje možete pronaći u odjeljku Kontakt.

Mjerodavno pravo

Za korištenje stranica pravna i sva pitanja u vezi ovog web-mjesta mjerodavno je hrvatsko pravo.