SBA Loans Long Term Loans Equipment Financing best business loans Big Lines of Credit Merchant Cash Advances Small Business Loansbusiness loans Short Term Loads Working Capital

POVIJEST

Kao tvrtka, radije gledamo na budućnost nego na prošlost. Početak nas veže za 2006. godinu kada smo osnovali Zajednički odvjetnički ured sa sjedištem u Osijeku. U 2007. godini, osnovali smo javno trgovačko društvo i počeli obavljati praksu kao pravna osoba. Zaključno, u 2010. godini, a nakon izmjena odredbi Zakona o odvjetništvu, usmjerili smo svoje poslovanje te izvršili preoblikovanje u društvo s ograničenom odgovornošću.

Usmjerenost na budućnost i predviđanje potrebe klijenta za nas ne predstavlja samo razumijevanje gdje će se klijentu pojaviti potreba za pravnim savjetom već i način kako klijent želi da mu se usluga isporuči. Tijekom posljednjih nekoliko godina uveli smo najmoderniji IT sustav i sofisticirano upravljanje dokumentima, te konstantno razvijamo procese ulaganja u ljude,  odnosno učenje, razvijanje i stvaranje učinkovite i troškovno-efikasne pravne podrške.

No, bez obzira na navedene promjene, one nisu ništa u usporedbi s svim izazovima koji stoje pred nama. Držimo da su naši ciljevi zasnovani na čvrsto postavljenim temeljima koji će nam omogućiti da adekvatno pratimo i sudjelujemo u sve kompleksnijem i bržem razvoju kao i globalizaciji pružanja pravne pomoći.